Onko rannekkeesi rikki?

Noin 330 ensimmäistä tilausta on nyt postitettu ja loput tilaukset postitetaan ensi viikon kuluessa. Toimitetuista tilauksista lähetetään sähköpostilla toimitusvahvistukset ja maksamattomia tilauksia on karhuttu tällä viikolla. Jos et ole vielä maksanut tilaustasi, maksa tilauksesi pikimmiten! Jos maksusi on myöhässä, tilauksesi toimitetaan vain jos maksat 21.6. mennessä.

Olemme saaneet muutamia kyselyitä postissa hajonneista rannekkeista. Yleisin hajoava osa vaikuttaisi olevan muovinen kiinnitysneppari. Jos ennakkorannekkeesi on rikki, toimi seuraavasti:

  1. Lähetä välittömästi sähköpostia osoitteeseen lipunmyynti10 ät tracon piste fi ja ilmoita viestissäsi saaneesi rikkinäisen rannekkeen.
  2. Varmista, että saat lipunmyyntivastaavalta vastauksen sähköpostiisi.
  3. Tule tapahtumassa vaihtamaan rannekkeesi Sorsapuistosalin sisäänkäynnin ulkopuolella sijaitsevaan erikoislipunmyyntiin.

Erikoislipunmyynti on tarkoitettu tietyille, rajatuille asiakasryhmille eikä siihen pitäisi muodostua jonoa tapahtuman aikana. Näin sisäänpääsysi tapahtumaan onnistuu ikävästä rannekerikosta huolimatta aivan yhtä nopeasti kuin kenellä tahansa muullakin ennakkolipun ostajalla!

Jätä kommentti