Töihin coniin

Ilmoittautuminen Tracon V:n työvoimaksi on auki. Tapahtuma järjestetään 3.-4.7. Tampere-talossa. Tekemistä on paljon ja tapahtumaan tarvitaan runsaasti innokkaita coninrakentajia.

Tehtävänä on kaikkea pöydänkannosta kunniakirjojen jakamiseen ja ihmisten ohjaamiseen. Ilmoittautuessa esitetään toiveet työtehtävistä sekä tieto siitä, millaisen työpanoksen on valmis antamaan. Traconin työvoimana toimimisen vaatimuksina ovat paikalle saapuminen, työvuoronsa tekeminen ja vähintään 16 vuoden ikä. Työntekijöille on luvassa mainioita etuja tapahtumassa.

Työvoimaksi voi ilmoittautua 20.6. asti Jyrässä, joka on Traconin työvoimanhallintajärjestelmä. Sillä pidetään kirjaa työntekijöistä ja tehtävistä ennen tapahtumaa sekä sen aikana.

Vastineeksi työpanoksestaan kaikki työntekijät saavat tulla toisen conipäivän iltana pidettävään purkusaunaan, jonka paikka ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Yhtenä con-päivänä työskentelevä on noin puolet päivästä töissä ja puolet vapaalla. Tällä työpanoksella pääsee kyseisenä päivänä ilmaiseksi sisään ja saa nauttia staffihuoneen rauhasta sekä siellä tarjolla olevista elintarvikkeista.

Kaksi päivää työskentelevällä on noin puolet molemmista päivistä töitä ja puolet vapaata. Täysi-ikäinen kahden päivän työntekijä pääsee lisäksi osallistumaan myöhemmin järjestettävään Traconin kaatajaissaunaan, jonka paikka ja aika ilmoitetaan niiden selvitessä.

Kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus lattiamajoitukseen lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi läheisellä koululla. Perjantain ja lauantain välisen yön majoitusmahdollisuuksista ei voida vielä luvata mitään. Merkitse Jyrän lisätietoihin mikäli ehdottomasti tarvitset majapaikan pe-la -yöksi.

Kysymyksiä työskentelystä Tracon V:ssä voi lähettää osoitteeseen tyovoima10 ät tracon piste fi.

Jyrään liittyvät kysymykset ja ongelmaraportit pyydetään lähettämään osoitteeseen tekniikka10 ät tracon piste fi.