Lattiamajoitus

Tracon järjestää lauantain 3.7. ja sunnuntain 4.7. väliseksi yöksi kävijöilleen edullista lattiamajoitusta Sampolan koululla, joka sijaitsee 300 metrin päässä tapahtumapaikasta Sorsapuiston toisella puolella. Tarjoamme ainoastaan majoitustilan, eli yöpyjien tulee itse tuoda patjat, makuupussit ja muut mukavuudet.

Majoituspaikkaan löydät seuraamalla opasteita Puisto-ovelta. Majoituspaikkoja myydään vielä Traconin omalla myyntipöydällä Sorsapuistosalissa hintaan 10 €/yöpyjä. Maksut vain käteisellä.

Majoitus aukeaa lauantaina kello 18 ja sulkeutuu sunnuntaina kello 11. Majoituksessa vallitsee hiljaisuus kello 22–07. Nukkumapaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, eli kaveriporukat voivat varmistaa pääsyn samaan tilaan saapumalla yhdessä.

Ennakkolippujen mukana majoituspaikkansa varanneet sekä majoituspaikkansa conista ostaneet pääsevät lattiamajoitukseen esittämällä majoituslipukkeensa majoituspaikan valvojalle. Pelkän majoituspaikan ennakkoon varanneet pääsevät lattiamajoitukseen ilmoittamalla majoituspaikan valvojalle varaajan nimen.

Majoituspaikassa on narikka, joka tarkoitettu patjojen, makuupussien, kassien ym. majoitusvälineiden säilytykseen. Narikka aukeaa lauantaiaamuna kello 09 eli sinne voi jo lauantaipäivän aikana tuoda tavaroita säilytettäväksi.

Narikka sulkeutuu majoituksen sulkeutuessa sunnuntaina kello 11 eli sunnuntaina majoitusvälineet täytyy tuoda Tampere-talon narikkaan. Majoituksen yhteydessä on myös suihkumahdollisuus lauantaina kello 18–22 ja sunnuntaina kello 07–10.

Majoituspaikassa pätevät samat säännöt kuin tapahtumassa eli esimerkiksi päihteiden käyttö ja päihtyneenä paikalla oleskelu on ehdottomasti kiellettyä myös majoitustiloissa.

Tiloja ja niissä kulkua valvotaan koko niiden aukioloajan. Muistathan myös, että majoitustilat on tarkoitettu nimenomaan nukkumiseen eli turhaa kulkua, oleskelua ja metelöintiä majoitustiloissa tulee välttää.

Eikö uni maita?

Majoituksessa toimii myös lautapelihuone, jossa voit pelailla lautapelejä Suomen lautapeliseuran monipuolisesta valikoimasta. Lautapelihuone on tarkoitettu vain majoittujille.

Dream Hostelissa vielä tilaa

Tampere-taloa vastapäätä sijaitseva Dream Hostelissa on viime tietojen mukaan tilaa vielä 4, 10 ja 16 hengen huoneissa. Traconiin osallistuvat saavat 10 % alennuksen listahinnoista! Tietoa Dream Hostelista ja hinnoista voi lukea sen kotisivuilta.