Uutiset

Nettipukukisa käynnissä!

Kauan odotettu Tracon V:n nettipukukilpailu on nyt käynnissä! Kisan osanottajat valittiin viime kesänä pidetyn tapahtuman aikana. Tätä vastuullista tehtävää hoitivat cosplay-agentit, jotka osoittivat väkijoukosta mielenkiintoisimmat pukuilijat ja passittivat heidät kameroiden eteen. Paras puku valitaan nettiäänestyksellä.

Äänestä nettipukukilpailun voittajaa! »

Äänestää voit käyttämällä Aniki-foorumien käyttäjätunnustasi ja salasanaasi. Voittajalle on luvassa upea pokaali, ja äänestämällä suosikkiasi voit voittaa sinulle ja kaverillesi liput seuraavaan Traconiin!

Traconin väki toivottaa loistavaa kesää, ja pahoittelee viivästyksestä johtuneita epäselvyyksiä. Syksyllä kaikki taas mukaan, kun Tracon VI valtaa Tampere-talon 3.–4. syyskuuta!

Tracon VI:n sivusto avattu

Tracon VI:n web-sivusto on nyt avattu osoitteessa http://2011.tracon.fi ja Tracon V:n sivusto siirtyy historiaan.

Sivusto pysyy osoitteessa http://2010.tracon.fi ainakin joitain vuosia. Kiitos mielenkiinnosta Tracon V:tä kohtaan ja tervetuloa Tracon IV:een!

Tracon VI 3.-4. syyskuuta 2011 Tampere-talossa!

PÄIVITETTY 18.10.2010! Tracon järjestetäänkin jo viikkoa ilmoitettua aikasemmin lauantaista sunnuntaihin 3.-4. syyskuuta 2011. Syynä on harmillinen päällekkäisyys Helsingin sarjakuvafestivaalien kanssa. Tapahtumapäivinä on edelleen lauantai ja sunnuntai ja tapahtumapaikkana pysyy Tampere-talo. Pahoittelemme sotkua!

Seuraavan Traconin aika ja paikka ovat nyt vahvistuneet! Kuudes Tracon järjestetään 3.-4. syyskuuta 2011 Tampere-talossa. Tiedossa on jälleen vauhdikas viikonloppu laadukkaan ohjelman ja rennon hauskanpidon merkeissä kuudennessa perinteikkäässä Tampereen roolipeli- ja animetapahtumassa. Kerromme lisää sitä mukaa kun yksityiskohdat selviävät, joten kannattaa seurata tiedotuksiamme täällä, Anikin foorumeilla, Facebookissa ja Twitterissä!

Piirustuskilpailun voittajatyöt

Tässä lopultakin piirustuskilpailun voittajatyöt! Klikkaamalla kuvaa näet piirroksen isompana.

Voittajat

Sarja A, alle 13 vuotiaat: Sylvia Kivelä (A2)

Sarja B, 13-15-vuotiaat: Julia Lampi (B6)

Sarja C, 16-vuotiaat ja vanhemmat: Hanna-Pirita Lehkonen (C7)

Kunniamaininnat

Sarja A, alle 13 vuotiaat: Donya Ismaeil (A5)

Sarja B, 13-15-vuotiaat: Valpuri Wikki (B16)

Sarja C, 16-vuotiaat ja vanhemmat: Nina Pommelin (C21)

Vielä kerran onnea voittajille!

Nettipukukilpailu viivästynyt

Traconin väki pahoittelee suuresti viivästynyttä nettipukukilpailua. Vielä hetki joudutaan kisaa odottamaan valokuvaajan sairastumisen vuoksi. Seuratkaa siis vielä uutisointia, sillä kisa laitetaan käyntiin heti kuvien valmistuttua.

Tracon VI syksyllä 2011

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon VI järjestetään syksyllä 2011. Tapahtumasta tiedotetaan lisää mm. näillä web-sivuilla, Facebookissa ja Anikin foorumeilla sitä mukaa, kun yksityiskohdat selviävät.

Löytötavaroista

Hukkasitko conissa jotain? Tracon V:n löytötavaroita säilytetään vielä jonkin aikaa Tampere-talolla ennen kuin ne luovutetaan poliisille. Löytötavaroita voi kysellä tilavastaavalta sähköpostitse (tilat10 ät tracon piste fi) tai suoraan paikan päältä Tampere-talon D-ovelta arkisin kello 7-16.

Kuvia Traconista

Osa Traconin virallisten valokuvaajien ottamista valokuvista on nyt katseltavissa Anikin kuva-arkistossa, ja lisää tulee sitä mukaa kun kuvaajat saavat käsiteltyä kuviaan.

Muiden valokuvaajien kuviin linkkejä löytyy mm. Anikin foorumeilta tapahtuman palauteketjusta.

Piirustuskilpailun tulokset

Päivitys! Piirustuskilpailun voittajatöitä voi nyt ihailla verkossa!

Traconin hirviöaiheisessa piirustuskilpailussa kilpailtiin kolmessa ikäsarjassa. Tässä piirustuskilpailun tulokset:

Voittajat

  • Sarja A, alle 13 vuotiaat: Sylvia Kivelä (A2)
  • Sarja B, 13-15-vuotiaat: Julia Lampi (B6)
  • Sarja C, 16-vuotiaat ja vanhemmat: Hanna-Pirita Lehkonen (C7)

Kunniamaininnat

  • Sarja A, alle 13 vuotiaat: Donya Ismaeil (A5)
  • Sarja B, 13-15-vuotiaat: Valpuri Wikki (B16)
  • Sarja C, 16-vuotiaat ja vanhemmat: Nina Pommelin (C21)

Voittaneet työt julkaistaan myöhemmin tällä web-sivustolla, joten pysykää kuulolla!

Conzinet verkossa!

Tapahtuman aikana tiedotusosastomme toimitti tunnelmia yleisön saataville kulissien edestä ja takaa conzine-julkaisun muodossa.

Conzinet ovat nyt ladattavissa alla olevista linkeistä: