Pysäköinnistä Tampere-talon lähistöllä

Tampere-talon lähistöltä löytyy useita pysäköintimahdollisuuksia autolla coniin saapuville.

Tampere-talon lähialueiden pysäköintipaikat todennäköisesti tulevat täyttymään melko nopeasti aamupäivien aikana. Mikäli vain mahdollista, onkin suotavaa jättää auto kauemmas ja tulla paikalle esimerkiksi julkisilla kulkuneuvoilla.

Tampere-talon lähistöllä sopivin pysäköintipaikka on kartassa 1. Lisäpaikoitus merkitty sairaanhoito-oppilaitoksen pysäköintipaikka. Sinne on myös Kalevantieltä opasteet “Tampere-talo [P]“. Alueella pysäköinti maksaa lauantaina klo 08-16:00 välillä 0,80e/tunti. Tämän ajan ulkopuolella ja sunnuntaina pysäköinti on ilmaista.

Lähistöltä löytyy myös Tullin (2.) ja Tullintorin pysäköintitalot (3., 4.). Tullin pysäköintitalossa pysäköinti maksaa ensimmäiseltä kahdelta tunnilta 2e/tunti, tämän ylimenevältä ajalta 1e/tunti, tai 20-24h ajalta yhteensä 17e/vrk.

Tampere-talon pohjois- ja itäpuolella sijaitsevilla pikkukaduilla pysäköinti on lauantaisin ja sunnuntaisin pääsääntöisesti ilmaista (kannattaa aina tarkastaa pysäköintimerkit!). Kadut ovat kuitenkin yleensä varsin täynnä.

Tampere-talon pihaan ei yleisesti ottaen kannata yrittää pysäköidä, koska siellä on varsin vähän paikkoja. Ne maksavat kaikkina päivinä 07-22 välillä 2e/tunti ja yöaikaan 50c/tunti.

Tampere-talon lisäpaikoituksen (sairaanhoito-oppilaitos), parkkihallien sekä Tampere-talon pihan pysäköintiautomaateissa maksun voi maksaa myös luottokortilla (Visa Electron/Debit ei kelpaa).

Jätä kommentti