Yksi yö Traconiin!

Traconin lähestyessä hurjaa vauhtia järjestäjät hoitavat kuumeisesti viime hetken valmisteluja. Kävijöidenkin on syytä valmistautua tapahtumaan sekä omien tarpeidensa että sääolosuhteiden mukaisesti. Tähän on koottu viime hetken muistutuksia ja tiedotuksia.

Viimeisimpien sääennusteiden mukaan viikonlopulle on luvassa varsin helteisiä ilmoja, jopa 29 celsiusastetta. Nestetasapainon ylläpito on tärkeää, joten vesipullon mukana kantaminen on viisasta. Erityisesti pukuilijoita muistutamme raskaampien cosplay-asujen aiheuttamasta kuumuudesta. Sääennusteita voi lukea mm. FMI:n sivuilta.

Tapahtumapaikan lähellä sijaitsevassa Tullintori-kauppakeskuksessa on mainiot mahdollisuudet ruokailuun. Mieleistään ruokapaikkaa voi helposti lähteä etsimään myös kävelymatkan päästä Tampereen keskustasta. Tullintorin K-marketista saa edullisesti con-eväitä.

Ympäri Tampere-taloa on sijoiteltu runsaasti vesipisteitä. Jos olo käy liian tukalaksi, ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta ensiapuhuoneesta voi pyytää apua.

Traconin lattiamajoitukseen saapuvien on hyvä tietää, että paikalla on kävijöille varattuina vain nukkumatilat. Yöpyjien on siis tuotava omat patjat, peitot ja muut nukkumisvälineet. Henkilökohtaisesta hygieniasta kannattaa myös pitää huolta, joten hyvä mukaan otettava on muun muassa pyyhe peseytymistä varten. Lisätietoa aiheesta majoitus-sivulla.

Myyntipöydistä kiinnostuneiden kannattaa varata mukaansa tarpeellinen määrä käteistä rahaa. Maksukorttien lukijalaitteet eivät ole vielä kovin yleisiä tapahtumissa. Lähimmät Otto-automaatit sijaitsevat kauppakeskus Tullintorilla.

Cosplayn maailmanmestaruuskilpailu World Cosplay Summitin vuoden 2010 Suomen joukkue vierailee Tracon V:ssa. Riina ja Sami Saltiola kertovat suunnitelmistaan elokuista finaalia varten lauantain pukuilun väliajalla. He myös jakavat cosplayn pro-sarjan palkinnot sunnuntain päättäjäisissä.

Tapahtumapaikalle kannattaa saapua ajoissa ja varautua aamupäivällä pieneen jonotukseen. Lipunmyynti pääoven vieressä alkaa noin kello 9.00. Rannekkeen aamulla sekä ennakkoon ostaneet muodostavat jonon ovelle paikalla olevien järjestäjien ohjeiden mukaan.

Ovet aukeavat kävijöille kello 10.00. Rannekkeella voi kulkea vapaasti ulos ja sisään tapahtumapaikalta sekä pääovesta että puiston puoleisista ovista.

Tervetuloa Traconiin!

2 kommenttia

  1. Paikalla ei siis tarvitse olla heti kymmeneltä (tai yhdeksältä) jos ja kun on hankkinut ennakkolipun? Sisään pääsee ensi kerran mihin aikaan tahansa(kö?).

    Hii, eka con, jännittää! >w<

  2. Tuoreimman tiedon mukaan lämpömittari tekee visiitin jopa 30 asteen paremmalle puolelle sunnuntaina. Ilmatieteen laitokselta lennätetään myös arviota, että kesän lämpöennätys voi mennä rikki.

Jätä kommentti