Tracon on ohitse, kiitokset kävijöille!

Kuuman viikonlopun jälkeen viides Tracon-tapahtuma on saatu onnellisesti päätökseen. Kiitokset kaikille kävijöillemme – tarkka määrä on vielä laskematta, mutta lippuja myytiin reilut kolme ja puoli tuhatta, ja tämän päälle muutama sata ohjelmajärjestäjää, vänkäriä, myyjää ja tietenkin conitealaista.

Eri kilpailuiden tulokset tullaan päivittämään lähiaikoina Traconin www-sivuille.

Palautetta tapahtumasta otetaan vastaan sähköpostitse palaute10 ät tracon.fi -osoitteessa ja tapahtumasta voi myös keskustella Aniki-foorumilla muiden kävijöiden ja järjestäjien kanssa.

6 kommenttia

  1. Hei, mistähän olisi mahdollista kysellä mahdollisia löytötavaroita?

    Meikkipussia ja sen mukana piilarikoteloa on kova ikävä.

  2. Tracon oli ensimmäinen conini. <3 Tuun khyl ens vuonna uudestaan!

  3. Löytötavaroita kannattaa kysellä Tampere-talon henkilökunnalta. He säilyttävät niitä jonkin aikaa ja toimittavat hakematta jääneet lopulta poliisille.

  4. Löytötavaroista ei nyt ole ihan definitiivistä tietoa, mutta niitä voinee yrittää kysellä ainakin suoraan Tampere-talolta, http://www.tampere-talo.fi/yritys/yhteystiedot/ joka tavallisesti tapahtumien jälkeen säilyttää jonkin aikaa tiloihin jääneitä tavaroita ja luovuttaa ne sitten Tampereen löytötavaratoimistolle.

    Jos löytötavaroita on päätynyt infosta tai green roomista pakattuihin conin tavaroiden, niin niiden lajittelussa ja purkamisessa menee jonkin verran aikaa. Mikäli näiden seasta löytyy tavaroita, jotka eivät ole conin omaisuutta, siitä varmastikin tiedotetaan täällä conin webissä.

  5. Tracon V eka con ikinä jä oli muuten elämys todellakin tulossa uudelleen ja toivottavasti on ensi kerrallaki kaks päivänen

  6. Odotan jo nyt innolla ensi vuoden Traconii Tampereelle, kun tänä vuonna en valitettavasti päässyt. Olen alkanut nyt jo suunnittelemaan itselleni cosplay-asuani ja siitä tulee mahtava!

Jätä kommentti