Tracon VI syksyllä 2011

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon VI järjestetään syksyllä 2011. Tapahtumasta tiedotetaan lisää mm. näillä web-sivuilla, Facebookissa ja Anikin foorumeilla sitä mukaa, kun yksityiskohdat selviävät.

11 kommenttia

 1. Sitä vain ajattelin, kun olen tulossa sinne, niin haluaisin tietää mahdollisimman nopeasti, millä paikkakunnalla se olisi. Asun Oulun-läänissä, joten toivon, ettei se olisi kovinkaan kaukana täältä. Olisiko mahdollisuutta, että se olisi Tampereella, tai Oulussa? Olisi kivaa, jos se ei olisi kovinkaan kaukana, sillä en pääse ilman vanhempia kovinkaan kauas.

 2. Olis kyl tosi hieno juttu, jos olisi mahdollista saada taas Tampere-talo seuraavan Traconin järjestämis paikaksi. Tilaa kun rakennuksessa oli oikein hyvin, ja paikalle pääsi todella helposti kun ei tarvinnut juna-asemalta kävellä kovinkaan kauas :)

 3. Niin muuten olisi! Se olisi todella hauskaa :D Saisin vähän junailla taas, ja Tampere-talolle, on helppo löytää :D
  Toivoisin niin, että se olisi jälleen siellä♥

 4. Tampere-talo toimi conipaikkana todella hyvin! Olen itse ollut kahdessa Hervannan Traconissa ja IV:ssä elämä oli tuskaa. Tila tuskin riitti mihinkään suuntaan ja hengitysilman puute oli kova.

  Tampere-talo oli vastaavasti helppo liikkua isommankin cosplay kakku-unelma hameen kanssa ja vessta tarpeeksi tilavia että mekkokin mahtui.. Krhm. Tampere-talo rocks :3

 5. Miten ilmoittaudutaan? Eka coni, nääs. Oltas kavereitten kaa tulossa. Pääsisköhän sinne “esiintymään”, ollaan kuultu jostain semmosesta. Harjotteluaikaahan ois noin vuos, ja alotettu ollaan jo, jne. Puvut “käytännössä” jo puolivalmiit=D.

 6. Oho, eikun hups ei mitään=D. Huomattiin että täynnä on, mutta tullaan muuten vaan. No ens kerralla sitten=).

 7. Milloin Tracon VI:n ennakkoliput tulee myyntiin? Hassua kysyä jo nyt :D

 8. Tampere-talo oli minusta paras mahdollisen paikka traconille :3 käytävillä pystyin kulkemaan ilman että tulevatko muiden vaatteisiin, vaikka selässä kulki valtava lasta ! Jos seuraava tracon olisi tampere talolla, olisi se parempi kuin mahtava asia ! Ulkonakin viihtyy kun ei ole niin kylmä ilma <3

  Toivottavasti seuraava tracon on ainakin niin mahtava kuin edellinenkin. Kesä oli kylä paras ajankohta conille, mutta käyvän se syksykin, kunhan ei siellä lokakuussa enään x3

 9. Tampere-talo olis kyl hyvä vaihtoehto. Mun eka coni oli siellä Tracon V:ssä ja kulkemaankin pääsis. Jos se ny jossai muual on ni hankaammaks menee. Kartta nenun eteen ja suunnitelmat uusiks.

 10. Eli coni on siis tampere talolla?? Varmistan vaan :DD eka coni ^^ kartta ja kamera mukaan >:333

 11. Hei tuota alkaako se con 10:00 ja loppuu 18:00?? ohjelmakartas lukee niin mutta se on vuoden 2010… o___O

Jätä kommentti