Majoitusvaraus sulkeutuu keskiviikkona 30.6.

Lattiamajoituksessa on vielä noin 150 vapaata paikkaa. Majoitusvaraus netissä sulkeutuu keskiviikkona 30.6. Lisätietoja Liput-sivulla. Varaa paikkasi verkkokaupasta.

6 kommenttia

 1. Edullista mutta laadukasta majoitusta myös 20m Tampere Talolta – Dream Hostellissa, alkaen 19.50e Traconin osallistujille.

  Ei oltu hereillä ja ehditty yhteistyökumppaniksi, mutta ehkä tulevina vuosina.

  tervetuloa!

  Ville / Dream Hostel

 2. Mihin aikaan majoitus on auki ja kuinka moneen sunnuntaina siellä voi olla? Pystyykö siellä säilyttää tavaroita? :D

 3. Olen tässä miettinyt… että onko lattia majoituksessa patjat vai ei…? Kun tuosta ollaan kavereitten kanssa kiistelty kauheasti…

 4. Tarkoittaako siis että keskiviikkona voi vielä maksaa tilauksensa, vai että tiistaina olisi pitänyt jo? Paikka on tilattu mutta pääsisin maksamaan sen vasta keskiviikon puolella. :s

 5. Cepi: Itse majoitus aukeaa lauantai-iltana klo 18, joskin sinne voi viedä yöpymistavaroita jo aamusta alkaen. Majoituksesta pitää poistua kaikkien tavatoiden kanssa klo 10 mennessä sunnuntai-aamuna.

  Sonja: Majoituksessa ei ole patjoja tai muutakaan; tilat ovat tosiaan luokkahuoneita. Eli omat makuualustat sekä peitot tai makuupussit mukaan. Paikalla on myös suihkut, avoinna illalla klo 22 asti ja aamulla 7-10, ja järjestäjät kannustavat käyttämään niitä. :-)

 6. Reta: Maksaa ehtii vielä, tämä sulkeutuminen tarkoittaa vain että uusia varauksia ei voi enää tehdä tämän päivän jälkeen. Jäljellä olevat majoituspaikat myydään conissa.

Jätä kommentti