Sneakpeek #4

Tapahtuman sisältö sen kun kasvaa ja kehittyy. On jälleen aika lyhyelle koosteelle ohjelmanumeroista ja tunnelmista. Tällä kertaa esittelyssä on mainio paketti eri tyyppisiä puheohjelmia.

Perinteisten lautaroolipelien ohella Traconissa on oiva tilaisuus tutustua verkossa pelattaviin MMORPG-peleihin. Myös suomalaisen EVE Online -skenen suurnimi Atte “Vaari” Salmi tekee Eve-aiheisen käynnin Traconiin. Luvassa on esittelyä pelistä sitä vähemmän tunteville sekä syvempi luotaus scifistisen maailman politiikkaan. Eve Online -faneille on lähiaikoina tulossa myös toinen suuri yllätys, joten seuratkaa uutisiamme!

Esitteillä on myös Praedor- ja Stalker-roolipelien tekijänä ja kirjailijanakin tunnettun Ville “Burgeri” Vuorelan HAX. Kyseessä on selaimella pelattava verkkoroolipeli synkän tulevaisuuden hakkereista. Pitkän salailun jälkeen Burgeri tulee Traconissa ulos kaapista ja kertoo mistä oikein on kyse. Tämä on virallisesti ensimmäinen tiedotustilaisuus HAXista ja varmasti rehellisin sellainen. Itse peli avataan yleisölle syksyllä.

Animen musiikillista puolta tutkitaan Traconissa usean esityksen voimin. Petteri “Tsubasa” Uusitalo tutustuttaa kuulijoitaan opening-animaatioiden ja alkutunnareiden maailmaan ohjelmassaan Animeopeningit ja -musiikit.

Katri Antikaisen Moe Melodies vuorostaan perehdyttää kuulijoita henkilöihin musiikin takana. Animen musiikillisten elementtien luento kohdistuu tällä kertaa yleisluontoisen tarkastelun sijaan säveltäjiin ja esittäjiin. Kuka on Hayao Miyazakin hovisäveltäjä ja kuka Yoko Kannon luottolaulaja?

Vielä ei riitä, vaan vilautuksia on tulossa lisää. Palataan siis asiaan viikon sisällä.

2 kommenttia

  1. Openinganimaatioiden *ja* alkutunnarien maailmaan. Taustamusiikit jäävät kiltisti omaan luentoonsa.

  2. Tsubasa, asia korjattu. Kiitos huomautuksesta!

Jätä kommentti