Traconissa hirviöaiheinen piirustuskilpailu

Tänä vuonna piirustuskilpailun aihe on tapahtuman teeman mukaisesti hirviöt. Tyyli ja tekniikka ovat vapaita ja ja työt tehdään tapahtuman aikana. Lauantai on varattu piirtämiseen, sunnuntain aikana yleisö äänestää suosikkejaan ja tulokset julkistetaan päättäjäisissä.

Kilpailussa on kolme sarjaa:

 1. alle 13-vuotiaat
 2. 13-15-vuotiaat
 3. 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat

Kilpailijoiden toivotaan tuovan omat välineet mukanaan, mutta paperia ja kyniä on saatavissa myös paikan päältä. Hae siis leima paperiin infopisteeltä ja anna mielikuvituksesi lentää!

Työvälineitä ja leimoja voi hakea lauantaina alkaen kello 11:00. Työt on palautettava viimeistään lauantaina kello 17:00. Sunnuntaina yleisöllä on aikaa valita suosikkinsa ja äänestää kello 10:00-16:00. Päättäjäisissä julkistetaan tulokset ja jaetaan palkinnot.

15 kommenttia

 1. Mitä jos sattuisi voittamaan, muttei päättäjäisissä ole paikalla?

 2. Kilpailutyöt palautetaan yhteystietojen kera ja palkinnot lähetetään jälkikäteen postitse.

 3. pitääkö kuvat piirtää tietyssä paikassa , vai onko koko conpaikka käytössä? Voiko käyttää jotain muutakin kuin kyniä? hyvää kesää!!! odotellen traconia :3

 4. Saako paperiinsa silti leiman, jos työn tekemistä on aloittanut jo ennen kuin leiman hakee? Kiva idea nämä piirrustuskilpailut !

 5. oona: Kuvia ei tarvitse piirtää missään tietyssä paikassa ja tekniikka on vapaa, eli muitakin kuin kyniä saa käyttää vapaasti.

  Shun: Valitettavasti ainoastaan tyhjään paperiin saa leiman. Hahmotelmia ja suunnitelmia saa toki ottaa mukaan erillisellä paperilla, mutta itse kilpailutyön pitää olla kokonaan conin aikana leimatulle paperille piirretty.

 6. Kuten sanoit: “Kilpailutyöt palautetaan yhteystietojen kera ja palkinnot lähetetään jälkikäteen postitse.” Niin tarkoittaako se myös sitä että pyydetään puhelinnumeroa jne? :3

 7. NyappyWolffy: Puhelinnumeroa ei pyydetä, ainoastaan postiosoite, jotta palkinto voidaan tarvittaessa lähettää jälkikäteen.

 8. Oletan että tää ei oo sallittua mutta kysyn silti ku eihän sitä oo olemassa tyhmiä kysymyksiä… vain tyhmiä kysyjiä.

  Että voiko kuvan tehä collabbina toisen kanssa? eli piirtää yhdessä samaan paperiin?

 9. Jokunen: Kyseessä on yksilökilpailu, joten yhteistyö ei ole sallittua.

 10. Mitä oli palkintona?

 11. Voisko tulokset julkaista jossakin? En ollut päättäjäisissä paikalla.

 12. Manga tussauskynän ja todistuksen sai nuorimpien sarjan kunniamaininnan saanut, voittaja oli saanut mangakynäpakkauksen ja todistuksen. Näin tyttö muisteli ja otaksui muiden sarjojen voittajien saaneen samanlaiset palkinnot.

 13. sirap: jokaisen sarjan voittaja sai 5+1 paketin copiceja ja kunniakirjan, kunniamaininnan saaneet saivat copicin finelinerin ja kunniakirjan (kuten Äitee ;) tuossa aikaisemmin kertoikin).

  pansy: Tulokset julkaistaan netissä piakkoin, kuvia kilpailutöistä on tulossa myöhemmin.

 14. Milloinhan tämä ”piakkoin” sitten on ;O ?

 15. sirap: Viikon 27 aikana luultavasti.

Jätä kommentti